+31(0) 75 711 28 22 / contact   
COACHING TENERIFE
Wellness, coaching, ontspannen op Tenerife
English   
Deutsch   
Nederlands   

Main Content

Coaching reis

Deze 8 of 15-daagse reis voert je naar het groene noorden van het Canarische Eiland Tenerife. Het hotel ligt in een prachtig park en kijkt uit over het oude havenstadje Puerto de la Cruz. Een charmant stadje waar je nog kunt genieten van de echte Canarische sfeer. Tijdens je verblijf zorgt het team van specialisten voor nieuwe energie en de aanpak van kleine “lichamelijke” ongemakken. Geheel afgestemd op jouw situatie onder professionele begeleiding. Zo ontstaat de goede basis om je mentale problemen in beeld te brengen en te werken aan passende oplossingen.

Letterlijk en figuurlijk afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen. Geheel verzorgd en in een veilige omgeving samen werken aan het herstel van de balans tussen Werk, Privé en Persoonlijkheid. Bouwen aan een nieuwe structuur, energiebalans en een positieve mindset zorgen ervoor, dat jij de toekomst met vertrouwen tegemoet kunt zien.

Intake

Direct na de boeking begint de persoonlijke aanpak met een uitgebreide intake en een paar voorbereidende opdrachten. Op deze intake baseren wij de verdere begeleiding, zodat we 100% kunnen inspireren.

Inhoudelijk.

Onderstaand een korte inhoudelijk toelichting. Dit is een indicatie, omdat het van jouw persoonlijke situatie afhangt hoe we de invulling gaan doen. Daarnaast zijn er natuurlijk omgevingsfactoren, zoals het weer, die een aanpassing in het programma kunnen maken.

Dag 1 Aankomst
Nadat je bent geland op de vlieghaven van Tenerife en je koffer hebt opgehaald zorgen wij voor het vervoer naar het hotel. Na de incheck en de lunch nodigen we je uit voor een stadswandeling door het karakteristieke stadje Puerto de la Cruz.

Dag 2 tot en met 7 of 14
Deze dagen gaan we aan de slag met belangrijke thema’s. Zoals bewustwording van de huidige situatie en jouw persoonlijke belemmeringen. Het verwerken en loslaten van zaken die je ontwikkeling in de weg staan. Je gaat een nieuwe balans ontwikkelen tussen Werk, Privé en Persoonlijkheid.

Regelmatig kun je genieten van afwisselende ontspanningstechnieken, zoals Sacrocranial/Ayurvedic, Thaise en Hot Stone massage, maar ook Chi Kung, Yoga en Mindfulness. We gaan ook actief inspiratie opdoen in de vorm van een wandeling bij El Teide en een interessante excursie.

Samen werken we aan het opzetten van een realistisch plan van aanpak over jouw toekomst. Waar sta je over 5 jaar en wat kun je doen of laten om dat te bereiken. Futura Esperanza betekent namelijk De Toekomst met vertrouwen tegemoet.

In deze periode is ook ruimte voor het verkennen van het gezellige stadscentrum en kennis maken met de inspirerende omgeving en de gastvrije mensen.

Dag 8 of 15 Vertrek
Dit is de dag van de terugreis naar je nieuwe toekomst. De invulling hiervan hangt af van het tijdstip van vertrek.

Persoonlijk Plan van Aanpak

Tijdens het verblijf heb je onder andere gewerkt aan het opstellen van een persoonlijk en realistisch Plan van Aanpak. Op basis hiervan kun je zelf verder werken aan het inpassen van jouw nieuwe inzichten over de balans tussen Werk, Privé en Persoonlijkheid in de dagelijkse praktijk. Wij zullen in ieder geval nog een coaching gesprek voeren.

Samenwerking

Deze unieke reis is tot stand gekomen door een vergaande samenwerking van Futura Esperanza, Mbestcare en Hotel Taoro Garden. Door elkaars specialisme, kennis en ervaring te combineren kunnen wij jou een persoonlijk programma aanbieden.

Methode Futura Esperanza

Een combinatie van bestaande methodieken, nieuwe inzichten, persoonlijke kennis en ervaring. Gestructureerd werken aan de verbetering van de balans tussen Werk, Privé en Persoonlijkheid. Zo bieden wij iedereen een programma op maat, omdat geen mens hetzelfde is. Basis is een grote mate van zelfwerkzaamheid onder deskundige begeleiding. Voor meer informatie verwijzen we naar de website Futura Esperanza.

Mbestcare combineert natuur en wetenschap

Bij Mbestcare kom je in handen van een unieke combinatie van specialisten als het gaat om gezondheid en wellness. Door gebruik te maken van fysieke, mentale en spirituele technieken. Jouw persoonlijke programma is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en eeuwenoude kennis en ervaring. Op die manier bieden zij jou de rust in lichaam en geest. Dat maakt iedere behandeling persoonlijk en uniek. Voor meer informatie verwijzen we naar de website Mbestcare.

Hotel Taoro Garden

Dit prachtige 4-sterren hotel ligt naast Taoro Park, een prachtig park met ongeveer 100.000 vierkante meter aan tuinen, fonteinen en een adembenemend panoramisch uitzicht op de stad Puerto de la Cruz. Een charmant stadje waar je kunt genieten van de Canarische sfeer. Het hotel wordt omgeven door prachtige subtropische tuinen en biedt een prachtig uitzicht over de Teide. Zij richten zich vooral op volwassenen, zo is er bijvoorbeeld geen kinderentertainment. Het zwembad, met verwarmd buitenzwembad, is de perfecte plek om optimaal te genieten van het uitstekende klimaat van Tenerife. Temidden van de Healing Environment van dit zonovergoten, gastvrije eiland krijg je veel tijd om na te denken, te praten, zaken op een rij te zetten. Zie de website Taoro Garden.

Wat bieden wij?

 • Een nuchtere, objectieve benadering van oorzaken en gevolgen.
 • Heldere adviezen.
 • Medische kennis van de onderwerpen stress, overspanning en Burn out.
 • Een toekomstgerichte aanpak.
 • Een warme persoonlijke benadering.
 • Maatwerk is onze standaard, omdat geen mens hetzelfde is.
 • Een unieke aanpak door het gelijktijdig verbeteren van de mentale, fysieke en sociale conditie.
 • Veel flexibiliteit mogelijk in de wijze van begeleiding.
 • Inzicht in de eigen stressoren en hoe ermee om te gaan.
 • Gedurende de gehele reis individuele begeleiding door ervaren (NOBCO) coach.
 • Ons respect voor privacy. Je bepaalt zelf wat je wilt vertellen.
 • Persoonlijke transfer vanaf vliegveld en retour.
 • 8 of 15 dagen verblijf in een luxe 4 sterren hotel, all inclusive, op basis van een 1-persoons kamer.
 • Persoonlijk wellness programma door professioneel team.
 • Excursies.
 • Nazorg gesprek.

Optioneel

 • Kom samen met een partner, waarbij één van beiden het programma volgt.
 • Kom samen met een partner en volg beiden je eigen programma.
 • Verleng je verblijf met een extra vakantie, samen met het gezin.
 • Variatie in lengte en intensiteit van het programma.
 • Extra behandelingen voor specifieke aandoeningen zoals chronische hoofd of rugpijn.
 • Extra excursies om het prachtige Tenerife beter te leren kennen
 • Verzorgen vliegreis.
 • Andere individuele wensen.
 • Verslaglegging aan werkgever.

Investering

De kosten voor deze duurzame verandering zijn sterk afhankelijk van de intensiteit en de vorm van de begeleiding. Die bepalen we uiteindelijk aan de hand van jouw hulpvraag, beschikbare tijd en financiële mogelijkheden. Kies voor deze duurzame verandering in jouw leven neem contact op. Je ontvangt van ons een uitgebreide offerte, gebaseerd op jouw vraag.

effectief realistisch betrokken

NOBCO Nedrlandse orde van beroepscoaches
EMCC European Mentoring & Coaching Cousil
The Global Code of Ethics For Coaches, Mentors, and Supervisors

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, omdat wij waarde hechten aan kwaliteit. Daarnaast onderschrijven wij de Nobco Ethische gedragscode en conformeren ons aan het klachtenreglement. Dat biedt extra zekerheid voor u als afnemer.